Догађај

Инфо дан Ниш

17.12.2019.

У једној од сала општине Ниш 17.12.2019. одржан је први инфо дан у том месту у вези пројекта "Млади у туристичкој индустрији" подржан од стране ЕУ. 

На инфо дану присуствовали су млади из различитих слојева и области интересовања. 

Присутнима су се обратили представници удружења "Србија за младе" и пројектног тима и информисали их о појединостима које пројекат нуди. Такође, обратили су им се млади предузетници који су својим примером објаснили свој пут од идеје до реализације.

Један од градова који важи за један неколико градова са највећим бројем младих људи, окупио јако квалитетне младе особе који понешени оним што су сазнали на овим инфо данима са нестрпљењем очекују тренинге на којима ће имати прилику да се додатно усаврше у траженим областима.

Имате питања?

Donec vitae sapien libero venena faucibus quis anteetiam netus ipsum malesuada fames turpis egestas. In dui magna, posuere eget, vestibulum et tempor auctor, malesuada sit.

This website was created and maintained with the financial support of the European Union.

Its contents is the sole responsibility of the implementing contractors Citizens association Serbia 4 Youth and Municipality of Negotin, and do not necessarily reflect the views of the European Union.© Copyright 2018.

Youth in Tourism Industry